Vištienos kepenėlių paštetas
2013-01-15- Prep Time: 5m
- Cook Time: 30m
- Ready In: 40m
Average Member Rating
(5 / 5)
4 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Jeigu mėgsti paštetą šis receptas būtent tau. Paruošiama labai greitai, tinka skanauti tiek su balta, tiek su juoda duona. O aš siūlau šitą paštetą su kukurūzų traškučiais, labai skanu ir sveika. Labai tinka vaišių stalui.
Reikės:
- 1 kg. vištienos kepenėlių
- vidutinio dydžio morka
- pora česnako skiltelių
- 1 svogūnas
- druskos, šviežiai maltų pipirų pagal skonį
- apie 200g sviesto
- stiklinė vandens
Gaminimo procesas
Step 1
vištienos kepenėles nusiplaunu, ir truputėlį apsmulkinu.
Step 2
morką sutarkuoju burokine tarka.
Step 3
svogūną ir česnaką perpjaunu per puse.
Step 4
į gerai įkaitusią kepuvę sudedu svietą jį išlydau ir sudedu visus paruoštus produktus. Kai užverda užpilu stiklinę vandens sudedu druską ir pipirus, uždengiu su dangčiu ir taip vis pamaišydama troškinu apie pusvalandį.
Step 5
truputėlį atvėsinu, tada su blenderiu viską gerai sutrinu, supilu į nedidelius indelius, atvėsinu ir skanauju.