Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais
2013-02-17- Prep Time: 20m
- Cook Time: 50m
- Ready In: 1:10 h
Average Member Rating
(3.1 / 5)
17 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau.
Reikės:
- 900g skrandukų
- 3 svogūnai
- 5 skiltelės česnako (kuo didesnės tuo geriau)
- 1 kubelis vištienos sultinio
- 2 v.š. sojos padažo
- alyvuogių aliejaus
- Pipirų
- Druskos
Gaminimo procesas
Step 1
Skrandukus nuploviau ir viriau pasūdytame vandenyje 20minucių.
Step 2
Skrandukams išvirus juos nusunkiau ir padėjau į šalį kiek atvėsti. Tuo tarpu susmulkinau svogūnus. Skrandukams atvėsus juos susmulkinau iki norimo dydžio.
Step 3
Ištirpdžiau sultinio kubelį vandens stiklinėje.
Step 4
Keptuvėje kepiau svogūnus iki kol jie įgaus auksį atspalvį, tada sudėjau smulkintus skrandukus, supyliau sultinį, užpyliau vandens tiek , kad apsemtų mėsą. Uždengiau ir troškinau 20 min.
Step 5
Praėjus 20 min. sudėjau smulkintą česnaką, sojos padažą, druską ir pipirus, uždengiau ir dar 10 min patroškinau.
Step 6
baigus virti pabarsčiau žalūmynais.
Skanaus!
Comment (1)
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Tekstą parašė eik tu sau on 2014/12/04
vištienos skrandukus reiktu virti 1,5 val…. ir po to dar visokio troškinimo su sultinio dapylimu dar 90 minučių. Vištų skrandukus 3 valandas reikia gaminti. Panašiai kaip jautienos kumpį… kalakutą…o čia … Nu jau čia tai super receptas…