Trinta (greitai paruošiama) pomidorų sriuba
2012-10-10Average Member Rating
(4.8 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Sveiki! Papasakosiu receptą, kuris, manau, yra labai paprastas, lengvai paruošiamas, o rezultatas- labai gardus. Gaminant pertrintas sriubas smagiausia tai, kad nereikia stengtis gražiai ir lygiai pjaustyti daržovių. :)
Reikės:
- Saliero stiebo
- Svogūno
- Česnako
- Pomidorų savo sultyse
- Marinuotos paprikos
- Pipirų, druskos
- Šviežių baziliko lapų
- Trupučio aliejaus
- Grietinės (grietinėlės)
- Forminės duonos
Gaminimo procesas
Step 1
Sukapojame svogūną, salierą, česnaką, baziliko lapus.
Step 2
Metame juos į įkaitintą puodą su šiek tiek aliejaus (pakepame).
Step 3
Tada pilame pomidorus savo sultyse (troškiname).
Step 4
Dedame marinuotą papriką (dar troškiname).
Step 5
Pilame grietinę arba grietinėlę
Step 6
Galiausiai viską rankiniu arba mechaniniu būdu sutriname.
Step 7
Beriame prieskonius (pipirus, druską)
Step 8
Gaminame skrebučius. Jei neturite tosterio, tiks ir sumuštinių keptuvė- rezultatas tas pats. Forminės duonos riekes dedame į sumuštinių keptuvę, palaikome kelias minutes. Iškepus pjaustome kvadratėliais, dedame į lėkštę.
Step 9
Papuošimui galite pasitelkti fantaziją :) Aš naudojau porą baziliko lapelių, bei paprastą maišelį, į kurį dėjau porą šaukštų grietinės, nukirpau jo kampą ir išspaudžiau širdelę sriubos lėkštėje.
Sriuba baigta. Gardaus kąsnio Jums :)