Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba
2013-02-08- Prep Time: 15m
- Cook Time: 25m
- Ready In: 40m
Average Member Rating
(4.8 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko. Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums.
Reikės:
- 500g tarkuotų burokėlių
- 300g smulkiai pjaustyto moliūgo
- 200g smulkiai kapotų svogūnų
- 1 vidutinio dydžio pomidoras (susmulkintas)
- 1 smulkinta bulvė
- Druskos
- Pipirų
- 2 kubeliai vištienos sultinio
- 3 puodeliai vandens
- Grietinės
- Šviežių petražolių
Gaminimo procesas
Step 1
Į puodą supyliau vandenį, sudėjau burokėlius, moliūgą, svogūnus, pomidorą ir bulves. Tada pastačiau virti, kuomet užvirė įdėjau sultinio kubelius ir viriau apie 20 min.
Step 2
Sriubai išvirus su blenderiu sutriniau į vientisą masę, įdėjau druskos ir pipirų ir išmaišiau.
Step 3
Patiekiant į lėkštę įpyliau sriubos, įdėjau šaukštą grietinės ir apibarsčiau smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!