Sūrio ir graikinių riešutų užtepėlė
2013-02-18- Prep Time: 5m
- Cook Time: 5m
- Ready In: 10m
Average Member Rating
(5 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Paprasta, greita ir pikantiška užtepėlė puikiai deranti prie vyno taurės. Galima patiekti su prancūzišku batonu kuris būtų supjaustytas riekutėmis ir paskrudintas arba paprasčiausiai su krekeriais.
Reikės:
- 220g varškės kremo
- 60g mėlynojo pelėsio sūrio (kambario temperatūros)
- 2-3 v.š. pakepintų ir susmulkintų graikinkių riešutų
- 1 česnako skiltelė (susmulkinto)
- 1 v.š. smulkintų petražolių
Gaminimo procesas
Step 1
Viską gerai sumaišiau su šakute.
Skanaus!