Pikantiškas kiaulenos kepsnys
2013-03-14- Prep Time: 15m
- Ready In: 50m
Average Member Rating
(5 / 5)
6 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Štai dar vienas puikus kasdienio stalo papuošalas. Prie kurio puikiai dera pievagrybių padažas, kurį visai neseniai gaminau. :)
Reikės:
- Kiaulienos išpjovos
- Grūdėtų garstyčių
- Medaus šaukšto kito
- Alyvuogių aliejaus
- Džiūvėsėlių (norint įdomesnio skonio, pabandykite džiūvėsėlius su paprika)
- Čiobrelio
- Druskos
- Pipirų
- Cukraus
- Blenderio
- Kiaušinių
- Česnako
Gaminimo procesas
Step 1
Kiaulieną supjaustome gabaliukais.
Step 2
Gaminame marinatą: į vieną indą dedame kelis šaukštus garstyčių, šaukštą medaus, susmulkintą česnaką , pilame aliejaus. Viską gerai sumalame blenderiu.
Step 3
Beriame i marinatą prieskonius: druską , pipirus , čiobrelį, cukrų jei reikia.
Step 4
Išmuštus kiaulienos gabaliukus panardiname marinate. Paliekame mažiausiai 30min.
Step 5
Prieš kepant kepsniukus paniruosime į kiaušino plakinį ir džiuvesėlius.
Step 6
P.S. kepam ant mažesnės ugnies :) kad gerai iškeptų.
Step 7
Garnyrui puikiai tinka daržovių salotos bei virtos arba skrudintos bulvės.
Gero apetito ;)