Lašišos užtepėlė
2013-01-07- Prep Time: 2m
- Cook Time: 7m
- Ready In: 10m
Average Member Rating
(3.7 / 5)
11 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Per naujuosius metus Deimantė pagamino labai skanią užtepėlę, kuri man be galo patiko. Prašiau jos recepto, tačiau išgirdau tik tai, kad viską darė ekspromtu ir nepamena ką tiksliai dėjo. Gerai, kad šalia stovėjau kuomet ji gamino ir akies krašteliu mačiau ką dėjo. Tad praėjus savaitei nutariau pabandyti pasigaminti, ir štai rezultatas: labai greitai pagaminama ir skani užtepėlė. Puikiai tinka pusryčiams ar pavaišinti savo svečius.
Reikės:
- Lašišos
- Varškės
- Grietinės
- Šviežių krapų
- Šviežių petražolių
- Druskos
- Pipirų
- Citrinos
Gaminimo procesas
Step 1
Į nedidelį dubenį sudėjau varškę, susmulkinta lašišą, smulkintus krapus ir petražoles, druską, pipirus ir šlakelį citrinos sulčių. Viską gerai išmaišius pastebėjau, kad konsistencija man per tiršta todėl dėjau grietinės šaukštą ir vėl išmaišiau.
Labai skanu valgyti su duoniukais, jie lengvi ir traškūs. Skanaus!