Krapų padažas mėsai
2012-10-10- Prep Time: 5m
- Cook Time: 22m
- Ready In: 27m
Average Member Rating
(4.5 / 5)
11 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Na ką, grįžtam prie padažų :) Šį kartą tai bus krapų padažas mėsos kepsniams pagardinti. Tai labai lengvas ir greitai paruošiamas padažas.
Reikės:
- 1 stiklinės sultinio;
- 1 v.š. grietinės;
- 1 kiaušinio trinys;
- 1 v.š. smulkintų šviežių krapų;
- 1 v.š. sviesto;
- 1 v.š. miltų;
- juodieji pipirai;
- druska.
Gaminimo procesas
Step 1
Nedideliame dubenyje ištirpdžiau sviestą ir jame pakepinau miltus. Kuomet miltai pagelto įpyliau stiklinę šalto sultinio ir paviriau 10 minučių. Visą laiką maišiau, kadangi miltai gali labai greitai prisvilti. Kai praėjo 10 minučių smulkintus krapus sutryniau su kiaušinio tryniu grūstuvėje, taip labiau atsiskleidžia krapų aromatas. Gautą masę supyliau į dubenį ir išmaišiau. Įdėjau grietinės, pagardinau druska ir juodaisiais pipirais.