Loader

Frikadelių sriuba

2012-11-02
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 25m
  • Ready In: 30m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (3.4 / 5)

3.4 5 9
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

9 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Trinta burokėlių ir moliūgo sriuba

  • Tiršta kreminė grybų sriuba

  • Aštri čili sriuba

    Aštri čili sriuba

  • Trinta cukinijų sriuba

  • Prancūziška sūrio sriuba

Ši sriuba man primena vaikystę, mat ji buvo mano pati mėgstamiausia. Todėl nuolat prašydavau mamos, kad ją padarytu. Ir visai neseniai prisiminiau, kad vaikystėje tokią valgydavau (nes buvau tai pamiršęs), tad nusprendžiau pats pasigaminti.

Reikės:

  • 200g faršo
  • 2 bulvių
  • 1 morka
  • 1/2 stiklinės ryžių
  • apie 3 lauro lapų
  • apie 3 kvapiųjų pipirų
  • juodųjų pipirų
  • druska
  • česnako skiltelė
  • vištienos sultinio
  • krapų

Gaminimo procesas

Step 1

Į faršą sudėjau juodųjų pipirų, druskos, išspausto česnako. Gerai išmaišiau ir padariau apie 2 cm skersmens kukulius.

Step 2

Į 2 l užvirintą vandenį supyliau ryžius ir sudėjau smulkiai pjaustytas bulves. Tuomet paviriau apie 10 min ir sudėjau kukulius su tarkuotomis morkomis.

Step 3

Sudėjus vištienos sultinį, druską ir kitus prieskonius paviriau dar 10 minučių. Prieš patiekdamas pagardinau krapais.

Sriuba labai skani ir lengva. Skanaus!

Comment (1)

  1. Tekstą parašė Danguole on 2012/11/02

    ir mano megstamiausia sriuba,todel,kad parlekus is darbo galima per 20 min pamaitinti seimyna

     

Parašykite komentarą

Title