Frikadelių sriuba
2012-11-02- Prep Time: 5m
- Cook Time: 25m
- Ready In: 30m
Average Member Rating
(3.4 / 5)
9 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Ši sriuba man primena vaikystę, mat ji buvo mano pati mėgstamiausia. Todėl nuolat prašydavau mamos, kad ją padarytu. Ir visai neseniai prisiminiau, kad vaikystėje tokią valgydavau (nes buvau tai pamiršęs), tad nusprendžiau pats pasigaminti.
Reikės:
- 200g faršo
- 2 bulvių
- 1 morka
- 1/2 stiklinės ryžių
- apie 3 lauro lapų
- apie 3 kvapiųjų pipirų
- juodųjų pipirų
- druska
- česnako skiltelė
- vištienos sultinio
- krapų
Gaminimo procesas
Step 1
Į faršą sudėjau juodųjų pipirų, druskos, išspausto česnako. Gerai išmaišiau ir padariau apie 2 cm skersmens kukulius.
Step 2
Į 2 l užvirintą vandenį supyliau ryžius ir sudėjau smulkiai pjaustytas bulves. Tuomet paviriau apie 10 min ir sudėjau kukulius su tarkuotomis morkomis.
Step 3
Sudėjus vištienos sultinį, druską ir kitus prieskonius paviriau dar 10 minučių. Prieš patiekdamas pagardinau krapais.
Sriuba labai skani ir lengva. Skanaus!
Comment (1)
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Tekstą parašė Danguole on 2012/11/02
ir mano megstamiausia sriuba,todel,kad parlekus is darbo galima per 20 min pamaitinti seimyna