Česnakinis užkandis
2013-04-04Average Member Rating
(5 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Šį užkandį gaminu tuomet kai darau picas, kadangi trečdalis picos tešlos lieka o išmesti gaila. Jis puikiai tinka prie alaus, o jei prie jo dar patieksite česnakinį padažą su agurkais, bus ypatingai skanu.
Reikės:
- Plonapadės picos tešlos
- česnako
- Alyvuogių aliejaus
- Kmynų
- Himalajų druska
Gaminimo procesas
Step 1
Tešlą plonai iškočiavau ir supjausčiau norimo dydžio juostelėmis.
Step 2
Iš sutraiškyto česnako ir aliejaus padariau mišinį.
Step 3
Tešlą pašoviau į orkaitę kuri įkaitusi iki 220°C. Kai ant juostelių pradėjo kilti pūslės jas ištraukiau iš orkaitės, patepiau mišiniu ir apibarsčiau kmynais ir druska, tada vėl pašoviau į orkaitę ir kepiau tol kol apskrudo.
Vėlgi, nerašiau kiekių nes vieniems patinka daugiau česnako kitiems mažiau čia jau kiekvieno skonio reikalas. Skanaus!