Receptai
Tortas „Alaus bačka”
Šis tortas buvo skirtas Romanui jo gimtadienio proga. Kodėl „Alaus bačka”? Taip jau susiklostė pokalbis, kad galų gale jis paprašė alaus torto, aš atsisakiau, nes maniau pritrūksiu laiko. Kadangi iki Romo gimtadienio šventės dar buvo likusios kelios dienos, sugalvojau jį nustebinti ir tuo pačiu išbandyti kažką naujo. Tortas darytas pagal ...
DaugiauKepsniai troškinti grybų padaže
Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!
DaugiauTrintos bulvės su česnakais
Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!
DaugiauItališki makaronai su sūriu
Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!
DaugiauItališkas pomidorų padažas
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!
DaugiauPievagrybių Padažas su gražgarstėmis
Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...
Daugiau