Loader

Receptai


Tortas „Alaus bačka”

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis tortas buvo skirtas Romanui jo gimtadienio proga. Kodėl „Alaus bačka”? Taip jau susiklostė pokalbis, kad galų gale jis paprašė alaus torto, aš atsisakiau, nes maniau pritrūksiu laiko. Kadangi iki Romo gimtadienio šventės dar buvo likusios kelios dienos, sugalvojau jį nustebinti ir tuo pačiu išbandyti kažką naujo. Tortas darytas pagal ...

Daugiau

Kepsniai troškinti grybų padaže

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!

Daugiau

Trintos bulvės su česnakais

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!

Daugiau

Itališki makaronai su sūriu

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!

Daugiau

Itališkas pomidorų padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!

Daugiau

Pievagrybių Padažas su gražgarstėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.3 / 5)

Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...

Daugiau
Title