Recipes from Ingredient: svogūnas
Azijietiškas aštrus kiaulienos troškinys
Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!
DaugiauVištienos šašlykas obuolių sulčių padaže
Norėjau pagamint ką nors skanaus ir įdomaus. Tačiau tam laiko, kaip ir nebuvo daug. Receptą vieną beieškodamas radau. Kurį vistiek savaip pagaminau. garnyrui naudojau žaliasias salotas. Skanaus :)
DaugiauKeptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu
Norėjau pagaminti kažką ypatingo, paprasto ir nesudėtingo. Kaip visą laiką pasiėmiau savo užrašus ir pradėjau ieškoti. Aptikau nedidelę iškarpą iš kažkokio žurnalo ir mano fantazija iškart atsigavo. Viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu man pasirodė būtent tai, ko norėjau ir nusprendžiau pagaminti.
DaugiauLazanija
Kažkada lazanija man atrodė labai sudėtingas patiekalas, bet prieš kokį pusmetį pabandžiau ir įsitikinau, kad tai labai lengvai pagaminama, tik reikia išsirnkti tinkamą receptą. Tąkart pravarčiau daug receptų, bet užkliuvo tik vienas – Džeimso Oliverio lazanija. Tai buvo mano pirmoji kepta lazanija ir galiu teigti, kad pati skaniausia, kokią tik ...
DaugiauTroškinti vištienos skrandukai su svogūnais
Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau. Skanaus!
DaugiauRyžiai su kariu
Kuomet gaminau vištienos skrandukų troškinį, man prie jo reikėjo garnyro. Sumasčiau naudoti ryžius, mat senai bebuvau juos valgęs, bet paprastai virti jau buvo atsibodę ir nuobodūs, norėjosi kažko naujo. Tad nusprendžiau paieškoti internete kaip galima kitaip juos pasigaminti. Ir štai įdomus rezultatas. Ryžiai buvo geltoni, kitokio skonio ir su šiokiu ...
DaugiauTrinta burokėlių ir moliūgo sriuba
Nemėgstu sriubų kuriuose nėra mėsos, tačiau ši sriuba mano skonio receptoriams visai patiko. Ji greitai ir paprastai pagaminama, tad siūlau paragauti ir jums. Skanaus!
DaugiauKepsniai troškinti grybų padaže
Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!
DaugiauPievagrybių Padažas su gražgarstėmis
Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...
Daugiau