Recipes from Ingredient: riešutai
Bananinis tortas su pistacijomis
Žmona savo gimtadienio proga manęs paprašė pagaminti jos išrinktą tortą, žinoma aš nesispyriojau ir sutikau, nors žinojau, kad tai bus mano pirmasis pagamintas tortas. Tiesa pasakius, galutinis variantas skyrėsi nuo recepto nuotraukos ir gavosi ne tai ko tikėjausi. Matomai nuotraukoje buvusiam tortui buvo naudojama daugiau sluoksnių nei recepte, mat tortas ...
DaugiauSūrio ir graikinių riešutų užtepėlė
Paprasta, greita ir pikantiška užtepėlė puikiai deranti prie vyno taurės. Galima patiekti su prancūzišku batonu kuris būtų supjaustytas riekutėmis ir paskrudintas arba paprasčiausiai su krekeriais. Skanaus!
DaugiauTortas „Snickers”
Pristatau Jums dar vieną tortą. Apie jį galvojau gerus pusę metų, bet niekaip nesiryžau išbandyti, nes atrodė labai sudėtingas, bet paslapčia vis svajojau apie jį. Labai mėgstu batonėlius „Snickers”, dėl to šis tortas taip viliojo mane. Ir galų gale išaušo diena, kai nusprendžiau išbandyti savo jėgas, tuo pačiu nustebinant susirinkusius ...
DaugiauVaniliniai Sausainiai Su Šokolado Gabaliukais (Video)
Minkšti, skanūs ir kaloringi – taip apibūdinčiau šiuos sausainius. Man asmeniškai tai patys skaniausi sausainiai kuriuos esu valgęs. Žinoma, kiek žmonių tiek nuomonių, o mano nuomonė yra tokia. Todėl ir siūlau juo išmėginti ir įvertinti. Recepto apačioje taip pat rasite video medžiagą. Skanaus! Receptas čia
DaugiauSnikerinis pyragas
Šitą gardų skanėstą – pyragiuką man parūpino kolegė, ji man jį labai pagyrė, sakė, kad labai skanus ir liepė pabandyti išsikepti. Ji buvo teisi, fantastiškas skonis. Patikėkit manim, visi kas ragavo buvo sužavėti, tikrai nesigailėsit, o be to ganėtinai greitai ir lengvai pagaminama, kaip mano brolis paragavęs pasakė: „daug geriau ...
DaugiauNaminiai sausainiai
Kol laukiam tiramisų, sumąsčiau pasilepinti senoviniais, naminiais sausainiais, kurie primena vaikystę savo skoniu, kvapu, traškumu ir riešutų gausumu. Variacijos šiuo receptu įvairios, tačiau nusprendžiau daryti būtent taip, kaip darydavo tų laikų šeimininkės – per mechaninę (rankinę) mėsmalę.
DaugiauPaslaptingas, ypatingas , Žalias padažas
Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :) Štai padažas ir baigtas, skanaus.
Daugiau