Recipes from Ingredient: pomidorų padažas
Venecijos pica
Prisipažinsiu, šią picą kepti buvo kiek nedrąsu, kadangi vienas iš ingredientų buvo žalia vištiena. Bijojau, kad kepant trumpai, vos kelias minutes, ji gali neiškepti. Bet mano baimės buvo nepagrįstos ir rezultatas buvo nuostabus. Jei norite pasiskaninti šia picą, galite pasigaminti česnakinį padažą su agurkais, jis puikiai tam tiks. Skanaus!
DaugiauPica su grybais
Kaip ir buvau minėjęs, pateiksiu seriją picų receptų. Šį kartą pristatau skanią bei labai paprastą picą su grybais. Skanaus!
DaugiauPica su dešra ir šonine
Karts nuo karto namie pasigaminu picas kurios skonio atžvilgiu skirtumo nuo restoranuose pateikiamu neturi. Žinoma nesakau, kad neitumėte į restoranus gi ten einame ne tik pavalgyti, bet ir linksmai praleisti laiką. Tačiau kuomet žinote kaip tokią pasigaminti namuose, ja galite mėgautis kur kas dažniau ir be didesnių išlaidų. Todėl pateiksiu ...
DaugiauKepsniai troškinti grybų padaže
Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!
DaugiauItališkas pomidorų padažas
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!
DaugiauAštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai
Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau aštrių glazūruotų šonkauliukų receptą. Tiems kas mėgstą aštrumą tikrai pamėgs šį patiekalą, mat jis ganėtinai aštrus. Taip pat mėsa buvo lengva ir minkšta. Tad patariu išmėginti šį įdomų receptuką. Jei ...
DaugiauAštri čili sriuba
Ne paslaptis, kad mėgstu aštrų maistą. Aš jį valgau nuo pat mažumės, net organizmas pratęs prie aštrumo. Deja, negaliu mėgautis aštriu maistu nuolat, mat žmona negali dažnai valgyti aštraus maisto. Tačiau kas kažkiek laiko pasilepinam ir išsiverdam aštrią čili sriubą. Tiesa pasakius šis receptas yra ne mano, o mano žmonos, ...
DaugiauAštrūs kepti spagečiai su dešrelėmis
Vieną vakarą nusprendžiau apjungti tai ką labai mėgstu: spagečius ir čili. Taip ir gimė aštrūs kepti spagečiai. Tad jeigu mėgstate aštrumą, šis patiekalas kaip tik jums. Tik būkite atidūs ir nepadauginkite čili pipiro! Skanaus!
DaugiauLabai karštas sumuštinis
Žodis sumuštinis, kurį mes naudojame šiandien, gimė Londone. Anglų didikas Džonas Montagu, ketvirtasis Sandwich’o (Sandwic) grafas, buvo aistringas lošėjas. 1762-ųjų naktį didikas buvo stipriai įsitraukęs į eilinį lošimą, tačiau nenorėjo nutraukti žaidimo tam, kad galėtų užkąsti- jau kurį laiką buvo alkanas. Kaip byloja legenda, jis nurodė padavėjui atnešti kepsnį mėsos ...
Daugiau