Recipes from Ingredient: pipirai
Troškinys su morkytėmis
Tai – mano mėgstamiausias patiekalas. Jeigu nori pagaminti kažką ypatingo, bet nenori stovėti prie puodų. Tai lengva ir labai skanu. Dažniausiai troškinių receptus sukuriu pati, iš to ką turiu namie. Šitas troškinukas taip pat neišimtis, tik šįkart turėjau daugiau laiko ir noro praleist prie puodų. Troškinius pradėjau gaminti senokai ir ...
DaugiauPaslaptingas, ypatingas , Žalias padažas
Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :) Štai padažas ir baigtas, skanaus.
DaugiauMakaronai su faršu
Eksperimentai mano silpnybė, mano virtuvėj kaskart vis naujas eksperimentas. Pamenu buvo labai karšta vasaros diena, ilsėjausi kaime, šeimyna nori valgyt, bet prie puodų stovėti nenori niekas. Tai šitam košmarui ryžausi aš. Ilgai negalvojau ką pagamint, idėja atėjo greitai, sunkiausiai buvo su mėsa kol atsileido, na, bet mikrobangė mane išgelbėjo.
DaugiauMakaronai su vištiena ir voveraitėmis
Na ką, po vakarykštės vakarienės (kepiau vištą), liko likučių, tad nusprendžiau pagaminti kažką iš jų. Palandžiojus internete, mane sudomino vienas receptas gaspadine.lt puslapyje. Tai buvo spageti makaronai su vištiena ir voveraitėmis. Kaip tik prisiminiau, kad žmona prieš dieną sakė, jog šaldiklyje dar turime šaldytų voveraičių ir jas reikia sunaudoti. Tad ...
DaugiauOrkaitėje kepta višta
Tai keptos vištos receptas, kurį labiausiai mėgstu. Dažniausiai kepu būtent pagal jį, nes mėsa gaunasi tokia minkšta, kad nuo kaulo net pati „nueina”. O vištos odelė būna tokia traški ir skani… Pats receptas yra paprastas, todėl skanią vištą iškepsite lengvai ir greitai.
DaugiauVištienos filė ant iešmo
Turėjau galvosūkį: produktų buvo nedaug, reikėjo kažkaip suktis. Gerai kad prisiminiau, kad turiu iešmų. Taip ir gavosi šis patiekalas. Valgė net vaikas, aišku be padažo :). Skanaus.
Daugiau