Recipes from Ingredient: pipirai
Trintos bulvės su česnakais
Labai skani ir labai paprasta bulvių košė. Kažkaip niekada man nekilo mintis, kad galima iš bulvių košės išspausti kažką daugiau. Gyveni ir mokaisi. Vietoj petražolių galima dėti ir kitų žolelių, tačiau jie turi būti švieži. Skanaus!
DaugiauItališki makaronai su sūriu
Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!
DaugiauItališkas pomidorų padažas
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!
DaugiauPievagrybių Padažas su gražgarstėmis
Šis padažas puikiai dera su visais mėsos pjausniais. Gražgarsčių lapeliai suteikia riešuto skonio, bei savito aromato. Nuo neatmenamų laikų laukinė (gražgarstė ) rukola augo kaip piktžolė visoje Europos teritorijoje iki pat Tolimųjų Rytų. Senovės Romos laikais gražgarstė buvo viena iš populiariausių prieskonių, ją naudojo rauginant daržoves. Rukola – geriausia lieknėjančių ...
DaugiauVafliniai blyneliai su mėsa
Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;) Skanaus ;)
DaugiauLydytos varškės ir lašišos užkandis
Paskutiniu metu, kažkaip patraukė ant lašišos, todėl vėl gaminau užkandį su ja. Šis receptas nesudėtingas, tačiau puikiai tiks papuošti stalui ar pavaišinti netikėtai užklupusius svečius. Skanaus!
DaugiauLašišos užtepėlė
Per naujuosius metus Deimantė pagamino labai skanią užtepėlę, kuri man be galo patiko. Prašiau jos recepto, tačiau išgirdau tik tai, kad viską darė ekspromtu ir nepamena ką tiksliai dėjo. Gerai, kad šalia stovėjau kuomet ji gamino ir akies krašteliu mačiau ką dėjo. Tad praėjus savaitei nutariau pabandyti pasigaminti, ir štai ...
DaugiauMėsainis
Kartais mėgstu pavalgyti mėsainius, tačiau valgydamas greito maisto restoranuose visuomet prisimenu įvairiausius pasakojimus apie mėsainių gaminimo procesą. Ar tos istorijos yra teisybė nežinau, tačiau tai neteikia malonumo, o ir mėsainio norisi. Tad geriausias būdas, visa to išvengti ir ramiai sau valgyti, yra pasigaminti mėsainius patiems namuose. Be abejonės tai nebus ...
DaugiauKiaušiniai įdaryti majonezu bei svogūnais
Skanus, greit paruošiamas užkandis. Papuoš tiek šventinį, tiek kasdienį stalą. „Genialumas slypi paprastume” kaip byloja išmintis. :) Šio užkandžio įdarą galima pagardinti kumpiu arba sūriu. Skanaus!
DaugiauKrabų mišrainė su ikrais
Atsikėlus ryte, prisiminiau staiga , gardus receptas toks yra… :D Skanaus ;)
Daugiau