Recipes from Ingredient: petražolės
Česnakinė duona
Kartą eidamas pietauti valgomajame užtikau kolegas valgant česnakinę duoną. Kvapas buvo toks gundantis ir taip sužadino apetitą (matomai dėl to kad buvau alkanas), kad pasižadėjau sau būtinai pasigaminti ją namie. Tad grįžęs namo vakare internete susiradau receptą ir įsitraukiau į savo būsimų gaminių sąrašiuką. Praėjus kelioms savaitėms atsirado progą ją ...
DaugiauSūrio užkandis prie vyno
Būnant Paryžiuje teko ragauti sūrio gabaliukus su prieskoniais prie vyno. Buvo taip skanu, kad grįžęs panorau vėl juos nusipirkti. Tačiau nuėjęs į prekybos centrą buvau šokiruotas kai pamačiau kainą. Todėl nusprendžiau pamėginti pats pasigaminti, naudojau džiovintus prieskonius ir skonis buvo puikus, bet jei yra galimybė naudoti šviežius, pasinaudokite ja, kadangi ...
DaugiauPrancūziška sūrio sriuba
Esu didelis sūrio mėgėjas, todėl senai svajojau paragauti tikros sūrio sriubos- ne cheminės iš pakelių. Šį kartą nusprendžiau tokią ir pasigaminti. Beieškodamas internete nustebau pastebėjęs, kad ši sriuba labai paprastai ir greitai paruošiama. Įsivaizdavau, kad bus kur kas sudėtingiau. Man ir mano žmonai ji labai patiko, tad šis receptas, be ...
DaugiauPaslaptingas, ypatingas , Žalias padažas
Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :) Štai padažas ir baigtas, skanaus.
Daugiau