Recipes from Ingredient: karis
Ryžiai su kariu
Kuomet gaminau vištienos skrandukų troškinį, man prie jo reikėjo garnyro. Sumasčiau naudoti ryžius, mat senai bebuvau juos valgęs, bet paprastai virti jau buvo atsibodę ir nuobodūs, norėjosi kažko naujo. Tad nusprendžiau paieškoti internete kaip galima kitaip juos pasigaminti. Ir štai įdomus rezultatas. Ryžiai buvo geltoni, kitokio skonio ir su šiokiu ...
DaugiauPasta con pollo y porro (Makaronai su Vištiena ir porais)
Ne paslaptis, kad mėgstu italų virtuvę. :) Ji pasižymi giliomis laiko patikrintomis maisto ruošimo tradicijomis ir dideliu kulinariniu paveldu, išlikusiu iki šių dienų. Štai paprastas makaronų, su vištiena ir porais, receptas,visada mėgstamas ir laukiamas ant mano stalo. P.S. Sužinok kaip teisingai virti makaronus. Gero apetito ir Skanaus ;)
DaugiauGardus Vištienos Troškinys
Įdomus dalykas, kad troškinys, kaip patiekalas, gaminamas jau nuo neatmenamų laikų. Kai kuriose kultūrose jis naudojamas tiesiog kaip garnyras, o kitose jau spėjo tapti ir nacionaliniu patiekalu. Troškinys patenka ir į mano mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Todėl ir pasidalinsiu gardžiu receptuku… Jei bijote, kad vištiena neiškepė, tiesiog drąsiai gnybkite gabaliuką ir ...
DaugiauVištienos filė ant iešmo
Turėjau galvosūkį: produktų buvo nedaug, reikėjo kažkaip suktis. Gerai kad prisiminiau, kad turiu iešmų. Taip ir gavosi šis patiekalas. Valgė net vaikas, aišku be padažo :). Skanaus.
Daugiau