Recipes from Ingredient: grūsti pipirai
Lašiša su krevečių padažu
Senai svajojau apie lašišą, ypatingai norėjau ją pagaminti pati. Na, pradėkim nuo to, kad mama atgabeno visą lašišą, kurią teko išdarinėti… Sekėsi itin ne kaip, sakiau daugiau gyvenime to nedarysiu, bet kai pasidariau filė gabaliukus, manau bandyčiau dar kartą. Juk su kiekvienu kartu vis geriau sekasi. Pristatau savo svajonių receptuką!!! ...
DaugiauLazanija
Kažkada lazanija man atrodė labai sudėtingas patiekalas, bet prieš kokį pusmetį pabandžiau ir įsitikinau, kad tai labai lengvai pagaminama, tik reikia išsirnkti tinkamą receptą. Tąkart pravarčiau daug receptų, bet užkliuvo tik vienas – Džeimso Oliverio lazanija. Tai buvo mano pirmoji kepta lazanija ir galiu teigti, kad pati skaniausia, kokią tik ...
DaugiauAštrūs glazūruoti kiaulienos šonkauliukai
Šiandien nusprendžiau save pasilepinti kiaulienos šonkauliukais. Kaip ir neturiu kažkokio nuolatinio recepto, tad kibau į paieškas internete ir neužilgo radau aštrių glazūruotų šonkauliukų receptą. Tiems kas mėgstą aštrumą tikrai pamėgs šį patiekalą, mat jis ganėtinai aštrus. Taip pat mėsa buvo lengva ir minkšta. Tad patariu išmėginti šį įdomų receptuką. Jei ...
DaugiauAštrūs kepti spagečiai su dešrelėmis
Vieną vakarą nusprendžiau apjungti tai ką labai mėgstu: spagečius ir čili. Taip ir gimė aštrūs kepti spagečiai. Tad jeigu mėgstate aštrumą, šis patiekalas kaip tik jums. Tik būkite atidūs ir nepadauginkite čili pipiro! Skanaus!
DaugiauFolijoje kepta lašiša
Šis lašišos kepsnys yra pats skaniausias iš kada nors ragautų. Skonis toks švelnus, o žuvis tokia minkšta ir tiesiog burnoje tirpstanti. Tokią lašišą galima gauti tik restoranuose. Kepiau jau ne kartą, o ir kepsiu dar tikrai. Šis receptas užtikrintai keliaują į garbingiausią virtuvės vietą – ant šaldytuvo. Skonis tikrai nepakartojamas ...
Daugiau