Loader

Recipes from Ingredient: druska

Majonezo - grietinės padažas

Grietinės – majonezo padažas

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.6 / 5)

Nors esu alergiška kiaušiniams bei majonezui (na juk pastarasis iš jų ir daromas…), kaip užkandis be padažo? Aišku, reikėjo staigiai sugalvoti, ką panaudoti, tai šis taip pat skanumynas atsirado netikėtai. Majonezą dievinu, bet kai atsinaujino alergija, jo vengiu. Bet kaip žinia, juk uždraustas vaisius skaniausias… Šis padažas idealiai tinka prie ...

Daugiau
Sūrio lazdelės

Sūrio lazdelės

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.2 / 5)

Penktadienio vakaras, laukiam svečių, reikia kažko paprasto, bet ne prasto. Žinoma, labiausiai pasiteisina įvairūs užkandžiai, kaip tik turėjau sūrio likutį, kurį reikėjo sunaudoti. Taigi, siūlau labai paprastą receptuką, bet labai skanų. Šios lazdelės neįsivaizduojamos be grietinės – majonezo padažu. Skanumėlis!

Daugiau
Ypatingieji "Red velvet" keksiukai

Ypatingieji „Red velvet” keksiukai

Receptų grupės:,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kažkurį vakarą nagrinėdama naujus receptus aptikau „Red velvet” keksiukus. Susidomėjau jais, dėl to radau daugiau informacijos – tai Amerikoje vienas iš populiariausių desertų, nors originale populiariau pyragas ar tortas. Ypatingi tuo, kad spalva yra sodriai raudona. Žinoma, dedasi maistinių dažų, tačiau kažkodėl suabejojau ir bandžiau daryti su burokėliu. Skonio tai ...

Daugiau

„Pusrytinis” sumuštinis

forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.5 / 5)

Mano pusryčiai dažniausiai trunka 15-20 minučių. Todėl visada ieškau būdų kaip greitai ir nekasdieniškai užkąsti. Skanaus!

Daugiau
orkaitėje kepta lešiša

Orkaitėje kepta lašiša

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Kad pasigamiti lašiša tereikia vos 10 min, ir ji jau paruošta. Ilgiau užtrunka, kol pasigamini garnyrą. Šiandien norėjosi kažko labai lengvo, skanaus, bet paprasto patiekalo. Nusprendžiau pasigaminti lašišos. Gaminimas labai lengvas ir paprastas.

Daugiau

Trinta cukinijų sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.1 / 5)

Sveiki, štai dar vienas trintos sriubos receptas. Lietuviai turi senas sriubos gaminimo ir valgymo tradicijas. Tačiau senoliai sriubą dažniau valgydavo pusryčiams bei vakarienei nei pietums. Ir dėl to buvo teisūs, nes sriuba kaip ir neturi daug energetinės vertės,na nebent į ją prikrautume riebalų. Tradicinę sriubą sudaro du trečdaliai skysčio ir viena ...

Daugiau
Aštrūs kepti spagečiai

Aštrūs kepti spagečiai su dešrelėmis

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (4.1 / 5)

Vieną vakarą nusprendžiau apjungti tai ką labai mėgstu: spagečius ir čili. Taip ir gimė aštrūs kepti spagečiai. Tad jeigu mėgstate aštrumą, šis patiekalas kaip tik jums. Tik būkite atidūs ir nepadauginkite čili pipiro!  Skanaus!

Daugiau
Bananiniai keksiukai su šokolado gabaliukais

Bananiniai keksiukai su šokolado gabaliukais

Receptų grupės:, ,
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.9 / 5)

Tai dar vieni keksiukai kuriuos kepiau. Šį kartą dariau bananų skonio su šokolado prieskoniu. Mano manymu tai vienas iš geriausiu derinių, tad keksiukai man buvo labai skanūs. Ne tik man bet ir mano draugams :) Deja tiksliai nepamenu kiek būtent keksiukų man išėjo, bet pagal idėją turėjo gautis apie 16 ...

Daugiau

Pasta con pollo y porro (Makaronai su Vištiena ir porais)

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (5 / 5)

Ne paslaptis, kad mėgstu italų virtuvę. :) Ji pasižymi giliomis laiko patikrintomis maisto ruošimo tradicijomis  ir dideliu kulinariniu paveldu, išlikusiu iki šių dienų. Štai paprastas makaronų, su vištiena ir porais, receptas,visada mėgstamas ir laukiamas ant mano stalo. P.S. Sužinok kaip teisingai virti makaronus. Gero apetito ir Skanaus ;)

Daugiau
Frikadelių sriuba

Frikadelių sriuba

Receptų grupės:
forkforkforkforkfork Vetinimų vidurkis (3.4 / 5)

Ši sriuba man primena vaikystę, mat ji buvo mano pati mėgstamiausia. Todėl nuolat prašydavau mamos, kad ją padarytu. Ir visai neseniai prisiminiau, kad vaikystėje tokią valgydavau (nes buvau tai pamiršęs), tad nusprendžiau pats pasigaminti. Sriuba labai skani ir lengva. Skanaus!

Daugiau
Title