Recipes from Ingredient: česnakas
Trinta (greitai paruošiama) pomidorų sriuba
Sveiki! Papasakosiu receptą, kuris, manau, yra labai paprastas, lengvai paruošiamas, o rezultatas- labai gardus. Gaminant pertrintas sriubas smagiausia tai, kad nereikia stengtis gražiai ir lygiai pjaustyti daržovių. :) Sriuba baigta. Gardaus kąsnio Jums :)
DaugiauSalotos „Blondinė”
Čia iš serijos gimtadienio stalas, antra diena. Labai greitai paruošiamas ir skanus. Skanaus.
DaugiauMėsos vyniotinis
Čia buvo pagrindinis patiekalas gimtadienio proga. Man visai patiko, dariau ekspromtu, tai įvertinkit. Skanaus.
DaugiauVištienos kotletukai
Kai būna laisvadienis, t.y.kai nereikia į darbą, jau iš vakaro apgalvoju ką gaminsiu pietums. Šios išeiginės taip pat neišimtis. Šiandien nusprendžiau pasigaminti ką nors iš vištienos. Kaip ir kaskart, leidžiu pasireikšti savo fantazijai, darbe prisigaudžiau visokių idėjų, o šiandien jas visas sujungiau. Pagaminama gan greit, ir tikrai skanu….
DaugiauGardus Vištienos Troškinys
Įdomus dalykas, kad troškinys, kaip patiekalas, gaminamas jau nuo neatmenamų laikų. Kai kuriose kultūrose jis naudojamas tiesiog kaip garnyras, o kitose jau spėjo tapti ir nacionaliniu patiekalu. Troškinys patenka ir į mano mėgstamiausių patiekalų sąrašą. Todėl ir pasidalinsiu gardžiu receptuku… Jei bijote, kad vištiena neiškepė, tiesiog drąsiai gnybkite gabaliuką ir ...
DaugiauĮdarytas Vištienos Kepsniukas
Sveiki, prieš keletą dienų sukau galvą, ką pasigaminus vakarienei… Turbūt visi žinote, jog vakare patartina nevalgyti, arba pasirinkti kažką lengvo ir neriebaus, nedidelę porciją. :) Bemąstant ir jau visai susisukus galvai, toptelėjo minčių krūva: vištiena, įdaras, padažas ir ryžiai. Paėmiau tą krūvą ir sulipdžiau į visumą. Tikiuosi Jums patiks. :) ...
DaugiauSūrio padažas
Sūris yra vienas iš mano mėgstamiausių produktų, todėl jis visada yra mano šaldytuve. Tad šį kartą parašiau sūrio padažo receptą. Jis trumpas ir lengvas, o skonis tikrai „sūriškas”. Žinoma, esant norui galima pridėti ir žolelių, jos tikrai pagyvina skonį, bet čia jau skonio reikalas. Šį padažą naudoju prie keptų koldūnų, ...
DaugiauSkiauterėlės su šviežiais pomidorais
Sveikučiai! Šitiek daug makaronų receptų, kad net galva susisuka nuo įvairovės. Bet jums šiandien siūlau savo pačios sugalvotą ir labai gerai įvertintą receptą neeiliniams makaronams. Neeiliniai dėl to, kad gaminau su neįprastais makaronais – skiauterėlėmis. Paprasčiau ir nebūna! Gero apetito!
DaugiauPaslaptingas, ypatingas , Žalias padažas
Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :) Štai padažas ir baigtas, skanaus.
DaugiauOrkaitėje kepta višta
Tai keptos vištos receptas, kurį labiausiai mėgstu. Dažniausiai kepu būtent pagal jį, nes mėsa gaunasi tokia minkšta, kad nuo kaulo net pati „nueina”. O vištos odelė būna tokia traški ir skani… Pats receptas yra paprastas, todėl skanią vištą iškepsite lengvai ir greitai.
Daugiau