Recipes from Ingredient: aliejus
Troškinti vištienos skrandukai su svogūnais
Tai vienas iš įdomesnių ir skanesnių patiekalų kurios teko gaminti. Skrandukai gavosi minkšti ir skanūs, o jei mėgstate aštrumą drąsiai galite dėti čili, tuomet bus dar skanesni. Garnyrui puikiai (gal net ir idealiai) dera ryžiai su kariu. Pabandykite ir įsitikinsite, kad nemelavau. Skanaus!
DaugiauRyžiai su kariu
Kuomet gaminau vištienos skrandukų troškinį, man prie jo reikėjo garnyro. Sumasčiau naudoti ryžius, mat senai bebuvau juos valgęs, bet paprastai virti jau buvo atsibodę ir nuobodūs, norėjosi kažko naujo. Tad nusprendžiau paieškoti internete kaip galima kitaip juos pasigaminti. Ir štai įdomus rezultatas. Ryžiai buvo geltoni, kitokio skonio ir su šiokiu ...
DaugiauMažytės cinamoninės spurgytės
Vienas iš įdomesnių radinių kurį radau internete. Tiksliau tai yra plikytos tešlos spurgytės kurios gali būti nebūtinai mažos. Skanaus!
DaugiauTortas „Alaus bačka”
Šis tortas buvo skirtas Romanui jo gimtadienio proga. Kodėl „Alaus bačka”? Taip jau susiklostė pokalbis, kad galų gale jis paprašė alaus torto, aš atsisakiau, nes maniau pritrūksiu laiko. Kadangi iki Romo gimtadienio šventės dar buvo likusios kelios dienos, sugalvojau jį nustebinti ir tuo pačiu išbandyti kažką naujo. Tortas darytas pagal ...
DaugiauKepsniai troškinti grybų padaže
Šie kepsniai tikrai patiks Jūsų šeimos nariams. Jie ne tik puikiai atrodo bet ir puikaus skonio. Ypatingai rekomenduoju garnyrui patiekti trintas bulves su česnakais! Skanaus!
DaugiauItališki makaronai su sūriu
Štai dar vienas puikus makaronų receptas itališkos virtuvės gerbėjams. Šiame patiekale yra daug mėsos ir sūrio todėl yra labai sotus. Skanaus!
DaugiauItališkas pomidorų padažas
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos. Skanaus!
DaugiauTortas „Rafaelo svajonė”
Noriu su Jumis pasidalinti dar vienu nepaprastu torto receptu, kuris tiesiog tirpsta burnoje, yra labai minkštas, purus ir be galo skanus. Jį kepiau brangiojo kelioms progoms pažymėti. Beje, kepiau 23 cm skersmens kepimo formoje, vieną dieną išsikepiau biskvitus, kitą dieną sutepiau kremu, dar kitą puošiau.
DaugiauVafliniai blyneliai su mėsa
Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;) Skanaus ;)
Daugiau