Recipes from Ingredient: aliejus
Orkaitėje keptos bulvės
Šias bulves gaminau kaip garnyrą prie vištienos kepsnio su citrinos padažu. Šiuo atveju naudojau alyvuogių aliejau, tačiau jei mėgstate pikantiškumo ir išskirtinumo šias bulves galite kepti anties ar žasų taukuose. Skanaus!
DaugiauVištienos kepsnys su citrinos padažu
Šis kiek neįprastas receptas man pasirodė labai įdomus, nes niekad nebuvau ragavęs vištienos kepsnio su citrininių padažu. Skonis gan pikantiškas bet skanu, todėl rekomenduočiau bent paragauti. Garnyrui nusprendžiau pasigaminti orkaitėje keptas bulves ir šis pasirinkimas buvo tiesiai į dešimtuką, viskas labai derėjo. Perspėju, citrinos sultis dėkite pagal skonį antraip gali ...
DaugiauTortas su maskarpone ir braškėmis
Jau keli metai iš eilės turime įsivedę tradiciją, kad Mamos dienai neperkame nieko, bet su broliu iškepame kažką saldaus. Šiais metais pasirinkome tortą su maskarponės ir braškių pertepimu. Kadangi viską mėgstu pati daryti, tortą iškepti apsiėmiau aš. Taigi, tortas skirtas mūsų Mamai, garbingajai Mamos dienai. Kadangi netepiau viršaus, liko pertepimo ...
DaugiauAzijietiškas aštrus kiaulienos troškinys
Troškinys skirtas aštrumo ir subtilaus skonio mėgėjams. Šis patiekalas išsiskiria ne tik savo subtiliu skoniu bet ir spalvingumu. Skanaus!
DaugiauČesnakinis užkandis
Šį užkandį gaminu tuomet kai darau picas, kadangi trečdalis picos tešlos lieka o išmesti gaila. Jis puikiai tinka prie alaus, o jei prie jo dar patieksite česnakinį padažą su agurkais, bus ypatingai skanu. Vėlgi, nerašiau kiekių nes vieniems patinka daugiau česnako kitiems mažiau čia jau kiekvieno skonio reikalas. Skanaus!
DaugiauKakaviniai keksiukai
Šiuos keksiukus gaminau žmonai Valentino dienos proga. Jie pasižymi idealiu drėgnumu ir purumu. Papuošimui naudojau karamelinį kremą, kuris keksiukus ne tik pagražino bet ir suteikė puikų skonį. Skanaus!
DaugiauVištienos šašlykas obuolių sulčių padaže
Norėjau pagamint ką nors skanaus ir įdomaus. Tačiau tam laiko, kaip ir nebuvo daug. Receptą vieną beieškodamas radau. Kurį vistiek savaip pagaminau. garnyrui naudojau žaliasias salotas. Skanaus :)
DaugiauSaldainiai „Rosherai”
Ar dažnai skanaujate saldainiais, tokiais kaip „Ferrero Roshe”? Įtariu ne, kadangi jie nėra iš pigiųjų, nors ir be galo skanūs. Bet turiu gerą naujieną, juos galima pasidaryti ir patiems! Norėčiau Jums pristatyti šių saldainių pusbrolį – naminiai „Rosherai” (pavadinimas dar galvojamas..). Užtruksite tikrai neilgai, bet rezultatu liksite patenkinti. Mano pastebėjimai: ...
DaugiauPikantiškas kiaulenos kepsnys
Štai dar vienas puikus kasdienio stalo papuošalas. Prie kurio puikiai dera pievagrybių padažas, kurį visai neseniai gaminau. :) Gero apetito ;)
Daugiau