Keptas viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu
2013-03-19- Ready In: 45m
Average Member Rating
(3.3 / 5)
3 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Norėjau pagaminti kažką ypatingo, paprasto ir nesudėtingo. Kaip visą laiką pasiėmiau savo užrašus ir pradėjau ieškoti. Aptikau nedidelę iškarpą iš kažkokio žurnalo ir mano fantazija iškart atsigavo. Viščiukų kepenėlių paštetas su sūriu man pasirodė būtent tai, ko norėjau ir nusprendžiau pagaminti.
Reikės:
- apie 450g vištienos kepenėlių
- 1 kiaušinis
- 1 svogūnas
- saujelė mėgstamo sūrio (naudojau džiugą)
- dvi česnako skiltelės
- druskos
- šviežiai maltų pipirų
- šaukštas sviesto
Gaminimo procesas
Step 1
Supjaustytą svogūną ir česnakus pakepinau svieste keptuvėje. Atvėsinau.
Step 2
Su blenderiu sutryniau kepenėles (prieš tai pašalinau plėves ir gyslas), po to užpyliau pakepintus svogūnus ir dar kartą viską susmulkinau.
Step 3
Įmušau kiaušinį, sudėjau sūrį, pagardinau pipirais ir druska. Viską gerai išmaišiau ir supyliau į pailgą silikoninę skardelę.
Step 4
Kepiau vidutinio karštumo orkaitėje (iki 180 laipsnių) apie pusvalandį. Skanumėlis.