Lydytos varškės ir lašišos užkandis
2013-01-10- Prep Time: 1m
- Cook Time: 5m
- Ready In: 8m
Average Member Rating
(5 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Paskutiniu metu, kažkaip patraukė ant lašišos, todėl vėl gaminau užkandį su ja. Šis receptas nesudėtingas, tačiau puikiai tiks papuošti stalui ar pavaišinti netikėtai užklupusius svečius.
Reikės:
- Sviesto
- Prancūziško batono
- Parūkytos lašišos
- Lydytos varškės (be jokių priedų)
- Svogūno
- Česnako
- Šviežių krapų
- Šviežiai grūstų pipirų mišinio
Gaminimo procesas
Step 1
Supjausčiau batoną griežinėliais ir pakepiau keptuvėje ant sviesto (tik vieną pusę). Kepinau tol kol apskrudo.
Step 2
Sumaišiau lydytą varškę, smulkiai sukapotą nedidelį svogūną ir sutraiškytą česnaką.
Step 3
Gautą mišinį užtepiau ant pakepintų batono griežinėlių. Ant viršaus uždėjau plonai pjaustytos lašišos, pabarsčiau šviežiai grūstais pipirais ir papuošiau krapais.
Skanaus!