Vafliniai blyneliai su mėsa
2013-01-15Average Member Rating
(3.9 / 5)
9 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Šis receptas Patiks tiems kurie mėgsta čeburėkus, taip pat šis receptas patiks tiems kurie mėgsta miltinius blynus, Labai paprastai paruošiamas. Jei ruošiant šiuos blynus, paskutiniame žinksnyje, įmesite juos ne į keptuve, o į gruzdintuvę ,gausite čeburėkus. ;)
Mums Reikės:
- Vaflių lakštų (naudojau apskritus vaflius)
- Vištienos arba kiaulienos faršo 200g
- Svogūno
- svogūno laiškų
- Pieno
- Miltų
- Poros kiaušinių
- Aliejaus kepimui
Gaminimo procesas
Step 1
Pakepiname svogūnus. Juos sudedame į faršą, beriame prieskonius. Gerai išminkome.
Step 2
Iš pieno, kiaušinių, miltų ir druskos maišome tešlą. Ji turėtų būti nei per tiršta, nei per skysta.
Step 3
Vaflių lakštą pertepame faršu (vištienos arba kiaulienos), uždedame kitą lakštą. P.S. Naudojant vištienos farša patiekalas bus greičiau paruošiamas, nes vištiena greičiau kepa.
Step 4
Paruoštus vafliukus nardiname į tešlą ir dedame, į įkaitinta keptuvę, kepti.
Step 5
Iškepus, patiekiau su marinuotais pomidorais ir svogūno laiškais.
Skanaus ;)
Comments (2)
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Tekstą parašė Romanas on 2013/01/24
Kiek padarei vaflių su faršu sumuštinių? Nes man 200g kažkaip mažoka
Tekstą parašė Lukas on 2013/01/25
Faršo gali būti ir daugiau, pagal poreikį. :)