Loader

Aštrūs kepti spagečiai su dešrelėmis

2012-11-04
  • Prep Time: 5m
  • Cook Time: 19m
  • Ready In: 22m
Average Member Rating

forkforkforkforkfork (4.1 / 5)

4.1 5 8
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

8 People rated this recipe

Panašūs Receptai
  • Lazanija

  • Spagečiai su sūriu

  • Itališki makaronai su sūriu

  • „Pasta con pomodori e cannella” – makaronai su cinamonu

  • Pasta con pollo y porro (Makaronai su Vištiena ir porais)

Vieną vakarą nusprendžiau apjungti tai ką labai mėgstu: spagečius ir čili. Taip ir gimė aštrūs kepti spagečiai. Tad jeigu mėgstate aštrumą, šis patiekalas kaip tik jums.

Reikės:

  • 3 v.š. pomidorų padažo
  • 1 vnt. čili pipiro
  • raudonėlio
  • grūstų pipirų
  • graikinių riešutų aliejus
  • druskos
  • 3 vnt. dešrelių
  • 1 pak. spagečiu

Gaminimo procesas

Step 1

Pirmiausiai pastačiau virti spagečius, kol jie virė pasiruošiau kitus ingredientus.

Step 2

Išvirus spagečiams, juos nusunkiau. Į įkaitintą keptuvę įpyliau šlakelį graikinių riešutų aliejaus ir pakepinau smulkiai pjaustytas dešreles ir čili pipirą.

Step 3

Suverčiau išvirtus spagečius į keptuvę, sudėjau pomidoro padažo, raudonėlio, pipirų ir druskos. Kepant maišiau iki tol kol spagečiai pasidengė tolygiai pomidoro padažu.

Tik būkite atidūs ir nepadauginkite čili pipiro!  Skanaus!

Parašykite komentarą

Title
Vestuviu fotosesijos rezervacija