Sūrio užkandis prie vyno
2012-10-26- Prep Time: 5m
- Cook Time: 2m
- Ready In: 7m
Average Member Rating
(5 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Būnant Paryžiuje teko ragauti sūrio gabaliukus su prieskoniais prie vyno. Buvo taip skanu, kad grįžęs panorau vėl juos nusipirkti. Tačiau nuėjęs į prekybos centrą buvau šokiruotas kai pamačiau kainą. Todėl nusprendžiau pamėginti pats pasigaminti, naudojau džiovintus prieskonius ir skonis buvo puikus, bet jei yra galimybė naudoti šviežius, pasinaudokite ja, kadangi šviežios žolelės labiau sustiprina skonį todėl jis yra nepakartojamas. Labai rekomenduoju vynų mėgėjams!
Reikės:
- Jūros druska
- Petražolės
- Grūsti pipirai
- Mairūnas
- Čiobrelis
- Sūris
Gaminimo procesas
Step 1
Supjaustau sūrį vienodais kubeliais maždaug 1x1x1 cm dydžio.
Step 2
Ant supjaustyto sūrio užbarstau prieskonius ir gerai išmaišau, kad tolygiai pasiskirstytu prieskoniai ir kubeliai nebūtų sulipę.
Step 3
Užkandis jau pagamintas ir galimą jį patiekti ant stalo.
Tai labai greitai pagaminamas ir skanus užkandis. Skanaus!