Prancūziškas troškinys
2013-05-19- Prep Time: 5m
- Cook Time: 20m
- Ready In: 30m
Average Member Rating
(5 / 5)
4 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Ar jis tikrai Prancūziškas, nežinau ir nemeluosiu Jums. Šį receptą radau prieš gerus metus, viename iš moterims skirtų žurnalų. Suviliojo skonių gama ir pagaminimo lengvumas. Puikiai garnyrui tinka Romano siūlomos trintos bulvės su česnaku. Recepte nurodyto kiekio užtenka dviejų žmonių vakarienei.
Reikės:
- 300 g. kumpio (ar kitos neriebios mėsos);
- 2 raudonieji svogūnai;
- 1 paprika;
- 200 g. slyvinių pomidorų;
- 200 g. alyvuogių;
- 1 v. š. miltų;
- 1 stiklinės pieno;
- Mėgstamų prieskonių mėsai.
Gaminimo procesas
Step 1
Supjaustome mėsą kubeliais, ją apvoliojame prieskoniuose ir pakepinam iš visų pusių. Išimam iš keptuvės ir padedam į šoną.
Step 2
Žiedeliais supjaustome svogūnus, juostelėmis papriką ir per pusę perpjauname pomidoriukus. Viską krečiame į keptuvę ir kepinam apie 5-7 minutes.
Step 3
Dubenėlyje sumaišome miltus, pieną ir alyvuoges. Masę pilame ant daržovių į keptuvę, sudedame mėsos kubelius ir troškiname apie 10 minučių. Tiekiame su pasirinktu garnyru.
Comments (2)
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Tekstą parašė tina on 2013/09/10
ne per trumpai troskinama…suprasciau vistienos krutinele…
Tekstą parašė Deimantė on 2013/09/15
Pilnai užtenka ir tiek laiko, kadangi mėsa yra apkepinama prieš tai, o po to tik troškinama. Jei Jums kelia abejonių mėsos apdirbimas, ją galite pilnai iškepti ir tik tada troškinti :)