Venecijos pica
2013-04-08- Prep Time: 30m
- Cook Time: 7m
- Ready In: 40m
Average Member Rating
(5 / 5)
4 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Prisipažinsiu, šią picą kepti buvo kiek nedrąsu, kadangi vienas iš ingredientų buvo žalia vištiena. Bijojau, kad kepant trumpai, vos kelias minutes, ji gali neiškepti. Bet mano baimės buvo nepagrįstos ir rezultatas buvo nuostabus.
Reikės:
- Plonapadės picos tešlos
- Vištienos krūtinėlės
- Vištienos prieskonių
- Pomidorų padažo
- Sūrio
- Picų prieskonių
- Jalapeno
- Konservuotos paprikos
- Aštraus saldžiarūgščio padažo
- Druskos
- Maltų čili pipirų (pasirinktinai)
Gaminimo procesas
Step 1
Įkaitinti orkaitę iki maksimumo.
Step 2
Vištienos krūtinėlę supjaustyti plonais griežinėliais ir ištrinti vištienos prieskoniais ir druska. Palikti bent 15 min. pastovėti.
Step 3
Iškočiuoti tešlą plonai ir norimo dydžio. Padėti į skardą išklota kepimo popieriumi. Kraštus užlankstyti.
Step 4
Padą ištepti pomidorų padažu ir apibarstyti tarkuotu sūriu. Ant viršaus sudėti vištieną, jalapeną, šiaudeliais pjaustytą konservuotą papriką ir apipilti šiek tiek aštriu saldžiarūgščiu padažų. Ir galu gale apibarstyti picos prieskoniais ir čili pipirais.
Step 5
Pašauti į įkaitusią orkaitę ir kepti tol kol sūris pradės kunkuliuoti.
Jei norite pasiskaninti šia picą, galite pasigaminti česnakinį padažą su agurkais, jis puikiai tam tiks. Skanaus!