Paslaptingas, ypatingas , Žalias padažas
2012-10-09Average Member Rating
(4 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Padažas, kaip aš šventai tikiu, yra viena iš svarbiausių sudedamųjų dalių, lemianti patiekalo galutinį skonį. Šis padažas universalus: tinka tiek mėsos, tiek vegetariškiems daržovių patiekalams, o labiausiai- prie vištienos. :)
Reikės:
- Svogūno
- Česnako
- Krapų
- Petražolių
- Baziliko (šviežio)
- Svogūno laiškų
- Kedro riešutų
- Alyvuogių aliejaus
- Druskos, pipirų
- Trintuvo (jei nežinot kas tai, rašykit, išsiaiškinsim)
Gaminimo procesas
Step 1
Nulupame svogūną, česnaką.
Step 2
Stambiai sukapojame krapus, petražoles.
Step 3
Dedame viską (išskyrus riešutus) į vieną indą, užpilame aliejų.
Step 4
Triname iki tirštos, vientisos masės. Pabaigoje dedame kedro riešutus ir viską dar patriname.
Step 5
Pačioje pabaigoje pakabiname porą šaukštų padažo masės į keptuvę ir, kaitindami ant mažos ugnies, pilame grietinėlės arba pieno, renkatės jūs, maišome. Galų gale dedame druskos ir pipiro.
Štai padažas ir baigtas, skanaus.