Sausainių pagrindas
2013-05-19- Prep Time: 5m
- Cook Time: 15m
- Ready In: 30m
Average Member Rating
(4.6 / 5)
5 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Kadangi dažnokai jį naudoju, tai sumąsčiau Jums pateikti jį. Iš visų bandytų receptų, šis mano mėgstamiausias. Jis puikiai tinka prie sūrio pyragų, tartaletėms ir kitiems desertams.
Reikės:
- 1,5 pakelio sausainiai gaidelis;
- 100g. kepinių margarino;
- 4 v.š. cukraus.
Gaminimo procesas
Step 1
Sausainius susmulkinti iki trupinių, geriausiai tai gaunasi su mėsmale. Tada sudėti cukrų. Sviestą ištirpdyti garų vonelėj ar mokrobangų krosnelėje ir supilti ant trupinių. Viską sumaišyti, kad gautųsi tešla (gausis trupiniai, bet ilgiau saujoj minkant pasidaro tešla). Tada formoj lipdom pagrindą su aukštesniais kraštais. Dėti į 180 laipsnių orkaitę ir kepti apie 10 - 15 minučių. Būtinai atvėsinti iki kambario temperatūros.
Comment (1)
Parašykite komentarą
Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.
Tekstą parašė Gintarė on 2013/12/05
O kepinių margarino skonis nesijaučia? Masė ne kieta?