Itališkas pomidorų padažas
2013-01-28- Prep Time: 15m
- Cook Time: 10m
- Ready In: 25m
Average Member Rating
(5 / 5)
3 People rated this recipe
Panašūs Receptai
Šis padažas puikiai tinka miltiniams patiekalams tokiems kaip makaronai ar picos. Taip pat norėdami padažui suteikti pikantiškumo dėkite paprikos. O jei įdėsite čili manau puikiai tiktu prie grilyje keptos mėsos.
Reikės:
- 2 v.š. alyvuogių aliejaus
- 2 skiltelės česnako
- 400g pomidorų
- 3 v.š. pomidorų padažo
- 1/2 a.š. itališkų žolelių mišinio
- 1/2 a.š. cukraus
- 1/4 a.š. druskos
- žiubsnelis juodųjų pipirų
Gaminimo procesas
Step 1
Įkaitinau keptuvę virš vidutinės stiprumo ugnies, įpyliau alyvuogių aliejaus ir pakepinau smulkintą česnaką. Kepiau atidžiai, kad česnakas nesudegtu, antraip tektu kartoti iš naujo.
Step 2
Kuomet česnakas pakepė, sudėjau nuplikytus nuluptus ir mažais kubeliais supjaustytus pomidorus ir pomidorų padažą.
Step 3
Sudėjau prieskonius, druską, cukrų ir pipirus. Maišydamas šaukštu kiek patryniau pomidorų gabalėlius, kad būtų kiek skystesnė masė. Ir taip viriau apie 5 min. kol pradėjo tirštėti.
Skanaus!