Loader

Sulčiaspaudė STOLLAR Juice Fountain JE70

Autorius : | 3 Comments | On : 2012/11/01 | Kategorija : Virtuvė

Sulčiaspaudė STOLLAR Juice Fountain JE70

Sveiki, pristatau jums mūsų naują pirkinį – STOLLAR sulčiaspaudę. Ilgai šlifavom parduotuvių grindis, kniaukdami kaip katinai aplink lašinius… Kol vieną dieną apsisprendėm rinktis būtent šią – paprastą, bet tikrai ne prastą.

Galiu pasakyti tai, jog kainos atžvilgiu tikėjomės net prastesnės kokybės, kadangi visas korpusas plastmasinis. Tačiau išsinagrinėję pamatėme, jog viduje yra geras plienas, kuris neturėtų sudilti labai greitai. Aišku, didžioji dalis pagalvosite, jog pirkti brangią ar vidutinio brangumo sulčiaspaudę vien dėl to, kad kartą į mėnesį ar net rečiau spaudžiate sultis. Taip, kilo diskusijos ir pas mus, tačiau geriau permąsčius, juk norisi palaikyti bent minimaliai sveiką gyvenseną, tai kodėl nepradėjus nuo minimalių pokyčių? Kalbant apie šią sulčiaspaudę, galiu pagirti gamintojus, jog pagaminta ji yra praktiškai ir kokybiškai. Išspaudžia vaisius ir daržoves sausai, bet ne ant tiek, jog byrėtų kaip smėlis. Tarkime, iš dviejų morkų pilnai užtenka sulčių dviems žmonėms, o iš išspaudų galima kepti pyragą ir jis nebus per sausas. Didžiulis indas leidžia vienu metu spausti kelis vaisius, nereikia sustoti ir iškratyti indo. Tiesa, vienas minusas yra, tai sulčių išėjimo anga. Pro ją sultys išbėga gan gausiai, taip sukeldamos putas, kurios nepriduoda skonio. Dar tai, jog ties sulčių išėjimo anga nėra jokio indo, o ji padaryta gan žemai, dėl to tenka ieškoti indų, kurie tiktų pagal aukštį. Žinoma, tinginiams ir laiko nemėgstantiems leisti virtuvėje turėtų dar nepatikti tai, jog po kiekvieno panaudojimo, sulčiaspaudę reikia itin kruopščiai išplauti iš karto, kitaip užsikimš sietelis. Bet mums tai nekelia jokių bėdų, esame tvirtai pasiryžę ja naudotis (bent jau brangusis) ir kai įpranti, tai nebekelia jokių problemų. 

Taigi, jei reikėtų, ją rekomenduočiau tikrai ir iš 10 balų skirčiau 10, nes tikrai kokybė pranoksta kainą. Skanių sulčių!

Comments (3)

  1. Tekstą parašė Mindaugas on 2013/05/26

    Sveiki, nusipirkome ir mes tokia sulciaspaude. Instrukcijoje lygtai raso kad galima reguliuoti apsukas. Bet niekur nerandu kaip. Gal jus žinotė ? nes pvz apelsinu isspaudos gana slapios, noretusi kad normaliau isspaustu :)

     
  2. Tekstą parašė Deimantė on 2013/05/27

    Deja, turiu nuvilti… Pas mus apsukos taip pat nesireguliuoja. Apelsinai lieka kiek drėgni todėl, kad tai yra ne lėtaeigė sulčiaspaudė :)

     
  3. Tekstą parašė Romanas on 2013/05/27

    Dažnai instrukcijos būna pritaikytos keliems modeliams, taip gamintojai taupo laiką ir pinigus. Todėl gali būti parašyta, kad apsukos reguliuojasi, bet kitam modeliui.